Mångfaldsföretagarna

Seminarium

Frukost med mångfaldsföretagarna

 Uppdukad frukost med apelsinjuice, fil, frukt och smörgås.
 

Mångfaldsföretagarna bjuder in till frukost, lunch eller kvällsseminarier för våra medlemmar. Är du intresserad av att dela med dig av dina kunskaper? Det kan handla om dina fokusområden eller konsten att driva företag. Kontakta info@mangfaldsforetagarna.se

Tidigare seminarier

Lär dig Excell med oss - Jessica Areborn

Kom och bli bättre på Excel! Mångfaldsföretagaren Jessica Areborn är riktigt vass på excel. Nu delar hon med sig av sina kunskaper till oss! 

Kick-off frukost! Mångfald och tillgänglighet
- med Projektet VIDD och Mångfaldsföretagarna!

VIDD - Nystartat Arvsfondsprojekt på tema tillgänglighet och kultur! Vi vill skapa en ”vidd” så fler oavsätt funktionsnedsättning/funktionsvariation kan delta i estetisk verksamhet på likvärdiga villkor. Kom och få höra om vad vi ska göra, om VIDD-dagarna i september och med egna tips och tankar! Mer info: www.vidd.nu

Att möta motstånd i förändringsarbete - Gunilla Edemo

Med utgångspunkt i sin essä "Normer, makt och motstånd: ett kalejdoskop" reflekterade Gunilla över några av de utmaningar som finns i att bedriva et arbete som utmanar maktordningar i en organisation. Hennes fokus är den praktiska kunskap som krävs av en jämlikhetsarbetare för att hen med klokhet ska kunna hantera motstånd, starka känslor och våld.
www.edemo.se

Susanna Cederquist

Förste föreläsare ut var Susanna Cederquist. Susanna är medlem i Mångfaldsföretagarna och verksam som föreläsare samt konsult under namnet En Bild av Dyslexi.
www.susannacederquist.com