Mångfaldsföretagarna

Kontakt

Let’s chat.

 

Välkommen att kontakta oss på info@mangfaldsforetagarna.se eller kontakta någon i styrelsen direkt.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

För beställare: Söker du kompetens inom mångfald, jämställdhet, jämlikhet och normkritik? Då har du kommit rätt. Fyll i formuläret här så kommer du i kontakt med alla våra medlemmar. 

 

 

Styrelsen

 
 Christina Ahlzén, ordförande

Christina Ahlzén – Ordförande

Branschanknytning: Grundare av företaget Medida som arbetar med jämlikhets- och jämställdhetsanalys med siffror som främsta redskap.
Kontaktuppgifter: christina@medida.se, 0702 211453
Webbsidor: www.medida.se, www.jamlikhetsresan.se, www.jamlean.se

Engagemangets bakgrund: Tror på samverkan, och tror på behovet av en stark bransch av mångfaldsföretagare för att åstadkomma jämlikhet i samhället.

 

 
 Åsa Gustafsson, vice ordförande

Åsa Gustafsson

Branschanknytning: Mångfaldskonsult, föreläsare och författare i sitt företag Futurista - mångfald och tillgänglighet. Företagsekonom i grunden som har lång erfarenhet av inkluderande verksamhetsutveckling på företag och ideella organisationer.
Kontaktuppgifter: asa.gustafsson@futurista.se, 0705 19 5032
Webbsidor: www.futurista.se

Engagemangets bakgrund: Åsa lever efter att det inte går att driva business utan hjärta eller hjärta utan business. Tillsammans blir vi mångfaldsföretagare starkare som företagare samtidigt som vi gör samhället till en bättre plats för alla.


 
 Dennis Kullman, Kassör

Dennis Kullman – kassör

Branschanknytning: Stor erfarenhet av jämställdhets- och mångfaldsarbete i myndigheter och organisationer. Har bland annat arbetat som jämställdhetsexpert på Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen.
Kontaktuppgifter: denkullman@gmail.com
Webbsidor: www.denniskullman.se www.delsolkullman.com

Engagemangets bakgrund: Dennis har ansvarat för organisering och genomförande av ett systematiskt arbete med jämställdhetsintegrering.

 

 
 Susanna Cederqvist, Ledamot

Susanna Cederquist, ledamot

Branschanknytning: Susanna arbetar under namnet En Bild av Dyslexi och har föreläst sedan 2010. Ingångarna till ämnet är flera; ett lärarperspektiv, som författare till boken "Dyslexi + Styrkor = Sant", egen erfarenhet, samt ett omfattande arbete inom handledning och som konsult.
Kontaktuppgifter: info@susannacederquist.com, 073-632 97 17 Webbsidor: www.susannacederquist.com / www.enbildavdyslexi.se 
www.dyslexistyrkor.se www.blipsay.se )

Engagemangets bakgrund: Susannas motto: Vi är olika och det är olika, vi behöver bara bli bättre på att inse värdet av våra olika kompetenser.

 

Aysha Jones, ledamot


Elin Segerstedt, Suppleant


 
 Anna Delsol, suppleant

Anna Delsol, Suppleant

Branschanknytning: Driver företaget Anna Delsol AB. Företaget erbjuder processledning, utbildningar, analyser, rådgivning och stöd med strategin jämställdhetsintegrering och likabehandling.
Kontaktuppgifter: annadelsol.sthlm@gmail.com 073 689 58 17
Hemsida: www.annadelsol.com www.delsolkullman.com

Engagemangets bakgrund: Senior konsult med lång erfarenhet av strategiskt arbete med jämställdhetsintegrering och med aktiva åtgärder utifrån kraven i Diskrimineringslagen från flera myndigheter bland annat Försvarsmakten, CSN, DO och skolan.