Mångfaldsföretagarna

Kontakt

Let’s chat.

 

Välkommen att kontakta oss på info@mangfaldsforetagarna.se eller kontakta någon i styrelsen direkt.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

För beställare: Söker du kompetens inom mångfald, jämställdhet, jämlikhet och normkritik? Då har du kommit rätt. Fyll i formuläret här så kommer du i kontakt med alla våra medlemmar. 

 

 

Styrelsen

 
Jessica_Areborn.jpg

Jessica Areborn – Ordförande

Branschanknytning: Normingenjör och säljchef på Add Gender - samt projektledare för Justitiapriset och Guldvågenpriset - där hon arbetar med jämställdhet och jämlikhet genom statistik, undersökningar och rådgivning. Jessica är en person som kräver konkretisering av visioner och idéer. Styrkorna hittas i förändringarnas och förväntanshanteringarnas mitt. 

Kontaktuppgifter: jessica.areborn@addgender.se, 0736 226979
Webbsidor: www.addgender.se

Engagemangets bakgrund: Tror på styrkan i skillnader och kraften i att människor inkluderade individer samt vikten av att professionalisera branschen.


 
Åsa Gustafsson, vice ordförande

Monica Pärus - Ledamot

Branschanknytning: Egenföretagare sedan fem år och arbetar med processledning, utveckling och lärande utvärdering inom välfärdsområdet. Har lång erfarenhet av utvecklingsarbete i offentlig sektor, bland annat, med hälsofrämjande och förebyggande arbete, samt genus och mångfald. 

Kontaktuppgifterparus@samhallsutveckling.nu, 070-421 07 24
Webbsidorsamhallsutveckling.nu, sormlancompanion.se


 
Dennis Kullman, Kassör

Dennis Kullman – kassör

Branschanknytning: Stor erfarenhet av jämställdhets- och mångfaldsarbete i myndigheter och organisationer. Har bland annat arbetat som jämställdhetsexpert på Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen.
 

Kontaktuppgifterdenkullman@gmail.com
Webbsidorwww.denniskullman.se www.delsolkullman.com

Engagemangets bakgrund: Dennis har ansvarat för organisering och genomförande av ett systematiskt arbete med jämställdhetsintegrering.


 
Susanna Cederqvist, Ledamot

Susanna Cederquist, ledamot

Branschanknytning: Susanna arbetar under namnet En Bild av Dyslexi och har föreläst sedan 2010. Ingångarna till ämnet är flera; ett lärarperspektiv, som författare till boken "Dyslexi + Styrkor = Sant", egen erfarenhet, samt ett omfattande arbete inom handledning och som konsult.
 

Kontaktuppgifterinfo@susannacederquist.com, 073-632 97 17 Webbsidorwww.susannacederquist.com / www.enbildavdyslexi.se 
www.dyslexistyrkor.se www.blipsay.se )

Engagemangets bakgrund: Susannas motto: Vi är olika och det är olika, vi behöver bara bli bättre på att inse värdet av våra olika kompetenser.


 
charlotte.jpg

Charlotte Ovesson, ledamot

Branschanknytning: Startade företag 2017. I grunden är hon beteendevetare, och håller workshops för att få människor att få upp ögonen för normkritik och inkludering. Dessutom brinner hon för statistik.   

Kontaktuppgifter: covesson@gmail.com, 070-831 14 39  
Webbsidorwww.charlotteovesson.se

Engagemangets bakgrund: Föreningsarbete och folkbildning ligger mig varmt om hjärtat. Sedan tonåren har jag engagerat mig ideellt i bland annat Mälardalens studentkår, RFSU, Rädda Barnen och som fridykarinstruktör inom Svenska Sportdykarförbundet.


 
anders.jpeg

Anders Åberg, ledamot

Branschanknytning: Driver bland annat NORDiC WORKS vars slogan är: Mångfald som konkurrensfördel. Anders har stort fokus på mångfaldsfrågor både i det praktiska arbetet och som föredragshållare.

Kontaktuppgifter: anders@nordicworks.se, 070-654 32 10   
Webbsidorwww.nordicworks.se