Mångfaldsföretagarna
mångfaldsföretagarna orange.jpg

Home

Vi samlar kompetensen

Mångfaldsföretagarna - vi har kompetensen

Söker du kompetens och hjälp med mångfaldsfrågor men vet inte var du ska vända dig? Eller är du företagare med mångfald som affärsidé? 
-Branschorganisationen Mångfaldsföretagarna samlar landets främsta och mest kunniga företag inom mångfald, jämställdhdet och normkritik. Vi är ett 40-tal experter som arbetar med mångfald på olika sätt. 


Vi ses väl i Almedalen?

Många av våra olika medlemsföretag kommer att vara på plats i Almedalen, så tveka inte att höra av er till oss om ni behöver flera infallsvinklar i era paneler eller samtal - eller om ni vill diskutera ert mångfaldsarbete med kompetenta entreprenörer. 

 
MariaNiemi-2017_fotoJennieKumlin-01 3.jpg
 

Månadens medlem - Maria Niemi

Företag: Hyvää

Titel: Kommunikationsstrateg & vd

Därför är jag medlem: För att fler ska få upp ögonen för de företag som kan mångfaldsfrågor och hur vi kan vara till hjälp. För att få stöd och råd från medlemsföretagen, samt överlag bedriva opinion kring småföretagarfrågor.

Kompetensområde: Normkreativ, inkluderande kommunikation, strategisk kommunikation, opinionsbildning, kriskommunikation, sociala medier, marknadsföring.

Superkrafter: Gör tre personers jobb. Kan förklara saker på ett enkelt och lättillgängligt sätt och extremt bra konsekvenstänk (läs: katastroftänkare...) - vilket gör att jag är bra på att hitta lösningar på problem som är på väg att segla upp.


Bli medlem

Tillsammans är vi starka! Mångfaldsföretagarnas mål är att stärka vår bransch till att vara det expertområde det är. 

Är du företagare eller företagsliknande aktör med mångfald som affärsidé? Då ska du såklart bli medlem!  


Sök kompetens

Söker du stöd i ert mångfaldsarbete? Genom att skicka en förfrågan till oss går den ut till alla våra medlemmar. Du får svar från den som är bäst för just dig. Mångfaldsföretagarna gör det lättare att hitta den kompetens ni behöver.


Mångfaldsbloggen

Läs om aktuella mångfaldsfrågor och mångfaldstips.


 uppdukat frukost i solsken.

Medlemsträff under stora trädet 4 juni

Välkommen på medlemsträff för kunskapsutbyte, mingel och glass i stora lass (så långt det räcker) från glassambulansen! 4 juni kl 17:00-19:00 på Krukmakargatan 22.


Mångfaldsföretagarna|info@mangfaldsforetagarna.se | Organisationsnummer 802446-1249