Mångfaldsföretagarna

Aktuellt

Kunskapsutbyte med mångfaldsföretagarna

Uppdukad frukost med apelsinjuice, fil, frukt och smörgås.
 

Mångfaldsföretagarna bjuder in till frukost, lunch eller kvällsseminarier för våra medlemmar. Är du intresserad av att dela med dig av dina kunskaper? Det kan handla om dina fokusområden eller konsten att driva företag. Kontakta info@mangfaldsforetagarna.se

INSTÄLLT!

MÅNGFALDSFÖRETAGARNA VÄLKOMNAR FÖRETAGARE TILL ETT FRUKOSTSEMINARIUM PÅ TEMAT NORMKREATIV KOMMUNIKATION

Styrelsen vill tillsammans med er medlemmar fördjupa oss i hur vår förening kan jobba mer effektivt för att synliggöra Mångfaldsföretagarna och frågor kopplat till normer, jämställdhet och jämlikhet. Hur kan vi få fler uppdragsförfrågningar och hur kan normkreativ kommunikation bidra till att nå ut med mångfaldsfrågor? Kostnadsfritt för medlemmar. Nyfikna icke-medlemmar får betala 100 kronor.

När: 12 februari 2019, kl 09:00-11:00  (frukost serveras från 8.30) Var: Sanna Office Hub i Danderyd, Vendevägen 89,182 32 Danderyd (Mörby C röda linjens tunnelbana) Hur: Anmälan senast 7 februari till monica.parus68@gmail.com. Ange också om du har några särskilda behov eller kostönskemål.

Program:

  • Frukost

  • Samtal med Maria Niemi, grundare av Hyvää, om normkreativitet och bra kommunikation för bra saker.  

  • Arbetsverkstad - Hur kan vi arbeta med kommunikation kopplat till Mångfaldsföretagarna? Hur kan normkreativitet hjälpa oss att nå ut?

Om Maria och Hyvvä -  Hyvää är en liten strategisk och normkreativ kommunikationsbyrå. Maria Niemi som driver företaget är en senior kommunikationsstrateg, skribent och föreläsare med över 10 års erfarenhet av media och kommunikation, såväl strategiskt som operativt. Alltid med ett normkreativt öga!

Tidigare seminarier

Glöggmingel under stora trädet

Styrelsen bjuder in medlemmar och nyfikna intressenter på mingel innan helgerna. Hembakade pepparkakor och lussebullar samt bokbord med medlemmars olika böcker.

Medlemsträff under stora trädet med glassambulansen

Medlemmar och nyfikna kan komma och äta hemmagjord glass med medlemmar av mångfaldsföretagarna.

Lär dig Excell med oss - Jessica Areborn

Kom och bli bättre på Excel! Mångfaldsföretagaren Jessica Areborn är riktigt vass på excel. Nu delar hon med sig av sina kunskaper till oss! 

Kick-off frukost! Mångfald och tillgänglighet
- med Projektet VIDD och Mångfaldsföretagarna!

VIDD - Nystartat Arvsfondsprojekt på tema tillgänglighet och kultur! Vi vill skapa en ”vidd” så fler oavsätt funktionsnedsättning/funktionsvariation kan delta i estetisk verksamhet på likvärdiga villkor. Kom och få höra om vad vi ska göra, om VIDD-dagarna i september och med egna tips och tankar! Mer info: www.vidd.nu

Att möta motstånd i förändringsarbete - Gunilla Edemo

Med utgångspunkt i sin essä "Normer, makt och motstånd: ett kalejdoskop" reflekterade Gunilla över några av de utmaningar som finns i att bedriva et arbete som utmanar maktordningar i en organisation. Hennes fokus är den praktiska kunskap som krävs av en jämlikhetsarbetare för att hen med klokhet ska kunna hantera motstånd, starka känslor och våld.
www.edemo.se

Susanna Cederquist

Förste föreläsare ut var Susanna Cederquist. Susanna är medlem i Mångfaldsföretagarna och verksam som föreläsare samt konsult under namnet En Bild av Dyslexi.
www.susannacederquist.com