Bli stödmedlem

Om du inte själv driver ett företag med huvudsaklig affärsidé inom jämlikhet, mångfald, normkritik och jämställdhet, kan du ändå stötta vårt arbete genom att bli stödmedlem. Det hjälper både oss och dig!

Bli stödmedlem

Om du inte själv driver ett företag med huvudsaklig affärsidé inom jämlikhet, mångfald, normkritik och jämställdhet, kan du ändå stötta vårt arbete genom att bli stödmedlem.

Som stödmedlem får du tillgång till Mångfaldsföretagarnas nätverk med massor av kompetens som du kan ha nytta av. Du får regelbunden information om vår verksamhet och träffar. Vi kommer också se till att du får synas med ditt företagsnamn på vår hemsida. Både medlemmar och stödmedlemmar har rätt att få gästblogga på vår blogg. Genom att stödja oss bidrar du till att mångfaldsföretagare i Sverige kan göra sitt jobb på ett bättre sätt. Du stödjer därmed utvecklingen mot ett jämlikt och jämställt samhälle, samtidigt som ditt eget företag får positiv uppmärksamhet och spridning. 

Företag som vill bli stödmedlemmar betalar minst 1500 kronor som är avdragsgillt. Bli stödmedlem (företag) genom att klicka på den här länken och följa instruktionerna. Obs! fyll i företagets organisationsnummer i rutan för personnummer.

Privatpersoner betalar 300 kronor för ett stödmedlemskap. Bli stödmedlem (privatperson) genom att klicka på den här länken och följa instruktionerna.